Heupklachten verhelpen met fysiotherapie

Heup klachten zijn ontzettend vervelend. Je kunt hier door verschillende oorzaken last van krijgen. Bij de een komt het door hardlopen, bij de ander door fitness of een andere sport. Een ding is in ieder geval zeker, je wilt er zo snel mogelijk van af komen! 

In sommige gevallen is het slecht tijdelijk, maar bij sommige mensen houdt de pijn aan. Chronische pijn aan je heup moet op de juiste manier behandeld worden. Onze fysiotherapeuten pakken het probleem bij de kern aan. Door gericht te werk te gaan middels een persoonlijke behandelmethode, weten wij bijna alle klachten snel te verhelpen. Bij sommige is dit al na één behandeling, bij andere mensen zijn er meerdere behandelingen nodig bij onze fysiotherapeut. 

Herstellen van je klachten

Na een behandeling bij onze fysiotherapeut, is het belangrijk om het herstel wat tijd te geven. Hoe het herstel verloopt is per persoon verschillend. Bij de een is het misschien nodig op bepaalde oefeningen te doen, terwijl de ander vooral veel rust moet houden. 

In onze fysiotherapie zul je altijd tips krijgen zodat je zo snel mogelijk zult herstellen van je heupklachten. 

Oorzaak achterhalen

Voordat we beginnen met een behandeling, zullen we eerst vast moeten stellen wat het probleem is van de klachten. Alleen op deze manier kunnen we een geschikte behandelmethode bepalen. Het is erg belangrijk om per persoon goed te kijken wat de oorzaak is.

Persoonlijke behandeling

Wanneer wij weten wat het probleem is en waar de klachten vandaan komen, kunne we verder gaan met de behandeling. Dit zal altijd van te voren met je besproken worden zodat je weet waar je aan toe bent. Door de juiste behandeling kunnen we het probleem snel verhelpen. 

Een goede tip van ons:

Plan je afspraak online in bij onze fysiotherapeut.