Over Yules Fysiotherapie

Yules Fysiotherapie in Rotterdam helpt je snel van je klachten af door een persoonlijke behandelmethode. Wij pakken het probleem bij de kern aan. Hierdoor ben je snel van je klachten af! Plan direct online een afspraak in, of neem telefonisch contact met ons op. 

Een persoonlijke behandeling

Wanneer je naar de fysiotherapeut gaat, wil je natuurlijk goed geholpen worden. Dat er naar je geluisterd wordt en dat je snel van je klachten af bent. Of de behandeling nu fysiotherapie of een massage is, wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt en persoonlijk behandeld wordt. 

Bij Yules Fysiotherapie helpen wij je met de juiste behandeling. Een behandeling die ervoor zorgt dat je klachten verholpen worden. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact op met onze fysiotherapie of plan direct je afspraak online in. 

Wij pakken het probleem bij de kern aan

Geen standaard aanpak, maar een behandeling die jou snel helpt, klachten verlicht en verhelpt. Klachten aan de spieren en gewrichten ontstaan vaak door bijvoorbeeld een verkeerde houding of andere leefgewoontes. Het is dan ook ontzettend belangrijk om het probleem bij de kern aan te pakken. 

Daarnaast geven wij tips en advies zodat je ook in de toekomst minder of geen last meer zult ervaren. De juiste behandeling in combinatie met goed advies is wat ervoor zorgt dat onze klachten snel van hun klachten af komen.

Ons team

Ranjith Donze

Fysiotherapeut en Masseur

Klanten die jou voorgingen

Een goede tip van ons:

Plan op tijd je afspraak in, zodat je zeker terecht kan bij jouw masseur of fysiotherapeut!

Als jij klaar bent om volledig te ontspannen en weer met 110% nieuwe energie je doelen achterna wilt gaan, dan is nu het perfecte moment om jouw massage te boeken.

(Niet-goed-geld-terug)